تبلیغات و نیازمندی های صنعت ساختمان معرفی محصولات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #3071
    mehdi falahi
    مشارکت کننده

    [attachment=384][attachment=384]توضيح فارسي : پنجره های UPVC یو پی وی سی :
    ماده ی اولیه ساخت پروفیل در پنجره های مدرن UPVC می باشد که از مخفف کلمات (Unplasticised Poly Vinyl Chloride) تشکیل شده است.

    این ماده یک نوع تنوع ترموپلاست مدرن متشکل از مشتقات اصلی نفت خام و نمک طعام است. در فرآیند تولید UPVC با افزودن مواد مختلفی چون ضربه گیرها (Impact Modifier)، مواد ضد احتراق (Heat Stabilizers)، پر کننده ها (Fillers)، کمک کننده ها (Processiny Aids)، روان کننده های داخلی و خارجی (Internal & External Lubricants) و رنگ های صنعتی (Pigment) به دو ماده اصلی فوق، ترموپلاست UPVC به دست می آیدکه ترکیب جدیدی از ماده اولیه PVC بوده، ولی به علت خواص فیزیکی متفاوت این ماده جدید اصطلاحا به آن یک ماده غیر پلاستیک اطلاق می شود.
    پروفیل UPVC :

    پروفیل UPVC یکی از مطمئن ترین و پر مصرف ترین مواد اولیه در ساخت درب و پنجره های ساختمان بوده و مشخصه اصلی آن زیبایی و استحکام می باشد.
    سبکی وزن، خمش پذیری، عدم اشتعال، عایق بودن در مقابل حرارت و الکتریسیته، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و بیولوژیک، قابلیت تبدیل به سطوح سیقلی، قابلیت تلفیق با مواد افزودنی مختلف و بالاخره انعطاف پذیری در به کاربردن طرح های متعدد، پلیمر مزبور را به مناسب ترین جایگزین برای آلیاژهای فلزی و غیر فلزی در صنعت در و پنجره سازی تبدیل نموده است.

    تنوع ساخت در مدل های مختلف :

    پروفیل UPVC با توجه به ضد ضربه بودن به راحتی قابل خم شدن هستند، از این رو می توان با این نوع پروفیل هر نوع انحنا و قوس دلخواه را اعمال نمود.
    پنجره ها به گونه ای طراحی شده اندکه قابلیت نصب توری و پرده کرکره را دارا می باشند.


    مزایای درب و پنجره دو جداره
    برخی از مزایای درب و پنجره های دو جداره UPVC به شرح زیر می باشد
    عایق حرارتی
    ضریب انتقال حرارت در رده چوب …
    نصب آسان
    نصب پنجره بعد از نماکاری و رنگ آمیزی داخل ساختمان
    عایق صوتی
    کاهش صوتی بین 20db الی 40db
    آب بندی مناسب
    عدم نفوذ آب بداخل در هنگام بارندگی های شدید
    ثبات رنگ
    حفظ شفافیت رنگ ، عدم نیاز به رنگ آمیزی


    ساخت درب و پنجره های پی وی سی از نوع سخت در سال 1960 در اروپا آغاز شد . با پیشرفت تکنولوژی و افزایش هزینه تولید درب و پنجره های چوبی آهنی و آلومینیومی ، استفاده از این نوع درب و پنجره ها رونق روز افزون یافته است .
    سهولت ایجاد تنوع در طرح و رنگ استقامت فیزیکی وپایداری در برابر شرایط جوی متفاوت و همچنین قابلیت باز یافت پی وی سی بکار رفته در ساخت درب و پنجره ، موجب تحولات عمده ای در این صنعت شد . بکارگیری شیشه های دو جداره خاصیت عایق بودن در مقابل صدا و حرارت را در پنجره های uPVC افزایش داده است ، امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 70 درصد سهم بازار درب و پنجره متعلق به uPVC است .

    پی و ی سی ترکیبی است از مشتقات نفت خام و گاز کلر که طی فرایند پلیمر یزاسیون تولید می شود .

    uPVC مخفف کلمات ( unplas poly vinyl chloride ) می باشد و اصلی ترین ماده تشکیل دهنده پروفیل ( polyvinyl chloride ) است . این ماده حدود 85 در صد ترکیب آمیره اولیه تولید پروفیل uPVC را تشکیل می دهد ، علاوه بر این ماده ، مواد افزودنی دیگری نیز جهت ایجاد خواص مورد نیاز به ترکیب اضافه می شود که عدم وجود آنها یا تغییر میزان بکار رفته در فرمولاسیون میتواند محصول نهایی ساخته شده را به شدت تحت تاثیر قرار دهد .


    از مواد افزودنی میتوان به شرح زیر اشاره کرد :

    1 – پر کننده ها Fillers
    2 – روانسازها Lubricants
    3 – تثبیت کننده های حرارتی Stabilizers
    4 – تثبیت کننده های رنگی
    5 – کمک فرایندها
    6 – مقاوم کننده ها در مقابل ضربه Impact Modifier

    اقلام به کار رفته در درب و پنجره uPVC عبارتند از :

    1 – پروفیل uPVC
    2 – یراق آلات
    3 – پروفیل گالوانیزه
    4 – لاستیک درز بندی
    5 – شیشه ( تک جداره یا چند جداره )

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.