تبلیغات و نیازمندی های صنعت ساختمان معرفی محصولات

  • این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 11 سال، 7 ماه پیش بدست negin به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #2840
    negin
    مشارکت کننده

    سوپرپانل نوع تکامل یافته سیستم­های قدیم­تر Insulating Concrete Form) ICF) است. سیستم­های ابتدایی ICF دیوارهایی است که از چیدن بلوک­های تو خالی پلی­ استایرن و قراردادن میلگردهای قائم و افقی به صورت محدود در آن، و بتن­ ریزی در فضاهای خالی داخل بلوک ها ساخته می­ شدند.
    صفحات پلی استایرن به ضخامت حداقل 5 سانتی متر توسط رابط­هایی از جنس پلاستیک یا فلز به همدیگر متصل و از اتصال آن بلوک­هایی توخالی حاصل شده که در فضای خالی آن میلگرد قرار داده و بتن ریزی می­شود. نوع عملیات اجرایی آن شبیه به چیدن بلوک است که مستلزم صرف زمان و محدودیت­های سازه ای می شود.
    سیستم سوپرپانل با اصلاح روش ICF ابتدایی در جهت صنعتی­تر کردن ساختمان سازی و بالا بردن سرعت اجرا و مقاوم سازی آن در برابر زلزله، با تغییرات اساسی در المان­های ICF ابتدایی، ابداع گردید. مبتکر این تکنولوژی کمپانی PLASTEDIL سوئیس می باشد که سیستم مذکور را با نام ®PLASTBAU در سراسر دنیا عرضه نموده است . این سیستم متشکل از المانهای باربر و غیر باربر ساختمان، یعنی دیوار باربر، سقف باربر و دیوار پارتیشن (جداکننده غیر باربر) است.
    با استفاده از این سیستم می توان 60% عملیات مربوط به اجرای یک سازه بتنی را در کارخانه انجام داد و با انتقال قطعات به سایت اجرایی ، عملیات ساخت را به سرعت به انجام رسانید.
    مزیت عمده این سیستم حذف عملیات قالب بندی و آرماتوربندی دیوارهای باربر بتن آرمه به میزان حداقل 90% در محل اجرای پروژه است.
    قطعات دیوار در ارتفاع طبقه و قطعات سقف به طول دهانه و بر اساس طرح معماری ساخته، به محل حمل به سرعت در محل خود نصب و عملیات بتن ریزی انجام می شود. مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، سیستم سوپرپانل را در رده سازه­های با دیواربتن آرمه با قالب­های ماندگار پلی­استایرن مورد تایید قرار داده است. بر طبق آیین نامه زلزله ( آیین نامه 2800 زلزله ایران) ساختمان تا 15 طبقه را بدون استفاده از قاب سازه ای طراحی و اجرا نمود.
    سیستم سوپرپانل هم برای سازندگان و هم برای استفاده کنندگان مزایایی دارد که از جمله آنها می توان موارد زیر را نام برد:
    مزایای سیستم از دیدگاه سازندگان:
    انعطافپذیری در طراحی معماری
    سیستم کامل و ماندگار:
    سیستم سوپرپانل یک سیستم کامل متشکل از دیوار و سقف و پارتیشن می باشد لذا جهت اجرای ساختمان نیاز به رجوع به سیستم های مختلف نمی باشد
    سرعت ساخت و برگشت سریعتر سرمایه:
    با توجه به سرعت بالای ساخت، زمان لازم جهت تحویل پروژه و بهره برداری از آن کمتر شده و متعاقباً سرمایه ساخت سریع تر بازگشت می کند که امکان سرمایه گذاری در پروژه های بعدی را فراهم می سازد. در اثر سرعت، سربار هزینه های ثابت کارگاهی نیز کاهش یافته و از این حیث نیز پروژه اقتصادی تر می گردد.
    عدم پرت مصالح:
    با توجه به خصوصیات سیستم سوپرپانل در صورت اجرای درست، اصولا پرت مصالح چه در عملیات سفت کاری و چه در عملیات نازک کاری بسیار ناچیز است این موضوع ضمن حفظ منابع ملی باعث می شود که با مصالح تولید شده بتوان تعداد زیادتری خانه ساخت. لذا با استفاده بهینه از مصالح، هزینه تمام شده پروژه نیز کاهش می یابد
    http://www.superpanelco.com/supper-panel/what-is-super-panel.html
    http://www.superpanelco.com/wall/wall-products.html
    http://www.superpanelco.com/roof/celling-panel-products.html
    http://www.superpanelco.com/partition/partition-system-products.html

    تاریخ ارائه 09/02/92

    #3286
    ناشناس
    میهمان

    باسلام
    تفاوت روش سوپر پنل با روش فن اوری m2ایتالیا در چیست؟
    فونداسیون در این روش چه فرقی با روشهای سنتی دارد؟

    #3367
    ناشناس
    میهمان

    با سلام
    1-از چه نوع روکش برای سطح آن میتوان استفاده کرد؟
    2- نمونه های منحنی نیز دارد؟

    #3372
    silverhead
    مشارکت کننده

    سلام
    سوال : در این سیستم آیا مشهای فولادی تک سایز هستند یا بسته به طراحی سایز
    میلگردها تغییر می کند و فاصله بین پلی استایرن تغییر میکند ؟

    #3411
    negin
    مشارکت کننده
    پارسه wrote:
    باسلام
    تفاوت روش سوپر پنل با روش فن اوری m2ایتالیا در چیست؟
    فونداسیون در این روش چه فرقی با روشهای سنتی دارد؟

    اگر منظورتان از سلستم m2همان سیستم ICFاست که سوپرپانل نوع تکامل یافته سیستم­های قدیم­تر Insulating Concrete Form) ICF) است. سیستم­های ابتدایی ICF دیوارهایی است که از چیدن بلوک­های تو خالی پلی­ استایرن و قراردادن میلگردهای قائم و افقی به صورت محدود در آن، و بتن­ ریزی در فضاهای خالی داخل بلوک ها ساخته می­ شدند.
    سوپر پانل از دولایه پلی استایرن تشکیل گردیده که این دو لایه توسط بلت­ های دو سر رزوه به قطر 5 میلیمتر در فواصل 20 سانتیمتری به همدیگر متصل می­شوند. بلت­ ها درکارخانه توسط جوش نقطه­ای به آرماتورهای قائم وصل و توسط مهره­ های پلاستیکی به پانل­های
    پلی­ استایرن محکم می­ شوند.

    فونداسیون در این سیستم همان فونداسیون نواری است.

    #3414
    taha2
    مشارکت کننده

    چرا استفاده از این پنلها در ارتفاع زیاد محدود است؟

    #3430
    negin
    مشارکت کننده
    silverhead wrote:
    سلام
    سوال : در این سیستم آیا مشهای فولادی تک سایز هستند یا بسته به طراحی سایز
    میلگردها تغییر می کند و فاصله بین پلی استایرن تغییر میکند ؟

    فاصله بین دو پانل با تغییر طول میلگرد کش ها تا 35 سانتیمتر قابل افزایش می­ باشد. سایزمیلگردهای قائم دیوار از قطر 8 تا 12 میلیمتر قابل تغییر است و تعداد ملگردها در صورت نیاز قابل تغییر است.

    #3431
    negin
    مشارکت کننده
    taha2 wrote:
    چرا استفاده از این پنلها در ارتفاع زیاد محدود است؟

    با توجه به اینکه ضخامت بتن و آرماتورگذاری دیوار با محاسبات سازه­ای قابل تغییر است و از انواع سازه دیوار بتن آرمه است لذا محدودیت خاصی در تعداد طبقات قابل ساخت با این سیستم وجود نداردو مطابق با آئین نامه بتن و زلزله می تواند در تعداد طبقات بلند هم استفاده شود

    #3432
    negin
    مشارکت کننده
    راحله wrote:
    با سلام
    1-از چه نوع روکش برای سطح آن میتوان استفاده کرد؟
    2- نمونه های منحنی نیز دارد؟

    1-نازك كاري به دو روش سنتي ملاتي با استفاده از ملاتهاي گچي پايه پليمري و يا صنعتي با پيچ كردن پانلهاي گچي يا سيماني بر روي ناوداني هاي پارتيشن امكان پذير مي باشد.
    2-با توجه به اطلاعاتی که من دارم نمونه منحنی ندارد.

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.